Over ons

Betrokkenheid en service vinden wij heel belangrijk. Duidelijkheid naar onze opdrachtgevers staat daarbij voorop.

Wij willen graag duurzame relaties ontwikkelen die zijn gebaseerd op onderling vertrouwen, integriteit en vooral goede samenwerking, waarbij de hoge kwaliteit van ontwerp en uitvoering als vanzelfsprekend mag worden gezien. Want wat uiteindelijk het beste werk oplevert is betrokkenheid, veel creativiteit en plezier.

Niet iedereen werkt zoals Strapatz, maar dat hoeft ook niet. Dat maakt werken met ons juist zo interessant.

Een creatief mensenmens en conceptueel denker. Een optimistische doener die het perfecte beeld vindt bij elk concept.

“Ik geloof in klein en flexibel en ik werk met de besten in vorm, woord, beeld en techniek. Ieder z’n vak en ik mijn netwerk. Zo ben ik steeds de spil binnen een team waarin verschillende disciplines samenkomen. Gezamenlijk maken we de mooiste dingen en gaan wij voor het beste resultaat. Het verplaatsen in de opdrachtgever en het regisseren en realiseren van alle soorten communicatieprojecten van concept tot levering is helemaal aan mij besteedt. We bedenken én maken het, altijd met aandacht voor de praktische kanten van een project. Rationeel zonder dat de creativiteit er onder leidt. Op deze manier halen we het maximale resultaat uit het beschikbare budget.”

Vormgever van overtuigende en onderscheidende communicatie. Heeft een passie voor vormgeving, verstand van communicatie en is als partner onderdeel van een waardevol netwerk. Luistert, ontwerpt, fotografeert en rijdt graag smart. Doen waar je goed in bent, dat is zijn devies.