Over ons

Betrokkenheid en service vinden wij heel belangrijk. Duidelijkheid naar onze opdrachtgevers staat daarbij voorop.

Wij willen graag duurzame relaties ontwikkelen die zijn gebaseerd op onderling vertrouwen, integriteit en vooral goede samenwerking, waarbij de hoge kwaliteit van ontwerp en uitvoering als vanzelfsprekend mag worden gezien. Want wat uiteindelijk het beste werk oplevert is betrokkenheid, veel creativiteit en plezier.

Niet iedereen werkt zoals Strapatz, maar dat hoeft ook niet. Dat maakt werken met ons juist zo interessant.

Een creatief mensenmens en conceptueel denker. Een optimistische doener die het perfecte beeld vindt bij elk concept.

“Ik geloof in klein en flexibel en ik werk met de besten in vorm, woord, beeld en techniek. Ieder z’n vak en ik mijn netwerk. Zo ben ik steeds de spil binnen een team waarin verschillende disciplines samenkomen. Gezamenlijk maken we de mooiste dingen en gaan wij voor het beste resultaat. Het verplaatsen in de opdrachtgever en het regisseren en realiseren van alle soorten communicatieprojecten van concept tot levering is helemaal aan mij besteedt. We bedenken én maken het, altijd met aandacht voor de praktische kanten van een project. Rationeel zonder dat de creativiteit er onder leidt. Op deze manier halen we het maximale resultaat uit het beschikbare budget.”

Ze oogt misschien wat bescheiden, maar als ze je aankijkt weet je het: die laat zich de kaas niet van het brood eten. Met haar enthousiasme en doortastendheid is ze een aanwinst voor elk project dat ze onder haar hoede neemt.

“Het analyseren, opstellen en uitvoeren van communicatie- en marketingplannen, zodat de klant er geen omkijken naar heeft. Dat is voor mij de ultieme uitdaging. En in nauwe samenwerking met elkaar het complete plaatje realiseren. Dat is toch het mooiste wat je een klant kunt bieden?”