Strategie & Advies

Strategie & AdviesEerst bedenken wat je werkelijk wilt gaan vertellen en aan wie. En waarom. Dan pas doen. Het gaat er uiteindelijk om dat alle inzet het gewenste resultaat zal opleveren. Om ideeën die zich laten verzilveren.

Eerst meedenken en dan doen. Wij denken mee bij het ontwikkelen van een heldere strategie en bij het kiezen van de juiste communicatiemiddelen. Aan de kennis, ervaring en inzichten van onze opdrachtgevers voegen wij know-how en creativiteit toe.

Creativiteit staat of valt bij het goed kunnen analyseren van de oorspronkelijke vraag. Want met alleen creatief zijn komen we er niet.

Bij Strapatz hebben we geleerd om te luisteren en eerlijk onze mening te geven. Succesvolle communicatie komt niet alleen tot stand door te overleggen maar soms ook door met elkaar in discussie te gaan. Een aanpak waarbij wij als bureau en u als opdrachtgever een gezamenlijke inbreng én verantwoordelijkheid hebben. Het gaat er uiteindelijk om dat alle inzet het gewenste resultaat oplevert. Goede ideeën dus die zich laten verzilveren.

Concept & Design

Uitwerking & Productie