Strapatz, sinds 2003.

ouwe-bokkepoot-500pxIn januari 2003 opende Eric Kentie de deuren van ontwerp & uitwerkstudio Strapatz op het Delftechpark in Delft

Na een grafische opleiding werkte hij in verschillende functies bij achtereenvolgens een drukkerij, lithograaf en een reclame- en marketingbureau. In de avonduren volgde hij de nodige aanvullende studies.

Eind 2002 liep een voorgenomen partnerschap bij het reclamebureau uiteindelijk op niets uit waarop Eric besloot zijn eigen ontwerpbureau te beginnen. In januari 2003, volgens velen economisch gezien niet echt een geweldige periode om te starten, begon het avontuur.

Vijf jaar verder werd hem een bijzonder aanbod gedaan en zijn de activiteiten van Strapatz samengevoegd met Kicks Concept & Design, het ontwerpbureau van Van Hulzen, een PR bureau in Voorschoten, tegenwoordig Van Hulzen Communicatie. Na aanvankelijk een mooie start bleken de partners van Kicks Concept & Design toch een behoorlijk verschil van inzicht te ontwikkelen. Dus weer drie jaar verder en een ervaring rijker, heeft Eric in 2011 de draad van Strapatz weer opgepakt.

Op 23 januari 2023 bestond Strapatz 20 jaar. Officieel dan, want gedurende deze periode is er wel een aantal jaren een heleboel tijd, energie en creativiteit in dat andere ontwerpbureau gestoken.

Strapatz, al jaren een bureau voor ideeën, vormgeving en de realisatie van vrijwel alle mogelijke communicatiemiddelen.

En na al die jaren zijn we nog steeds dol op ons werk!