Waar?

vOort_gevelbord_nr88

Gevestigd in Voorschoten en regelmatig aanwezig op de Benoordenhoutseweg in Den Haag. Daar werken we nauw samen met Van Oort & Van Oort Public Affairs en communicatie.

 

Wij geloven in samen. In samenwerken. Gezamenlijk sta je sterker en kun je zoveel meer bereiken.  Wij halen inspiratie uit onze samenwerking en doen dit met veel plezier. En we ervaren dat het bundelen van onze kennis en netwerken tot creatieve oplossingen leidt en een verfrissende kijk geeft op communicatievraagstukken. Zo kunnen we als het nodig is snel schakelen en het complete traject van het eerste advies tot de uiteindelijke realisatie voor u verzorgen, zowel on- als offline.

Alleen werken en je eigen doel nastreven, los van anderen, gaat dat in deze steeds sneller veranderende (digitale)wereld eigenlijk nog wel? Als je individueel opereert mis je de voordelen van samenwerking. Ook wij merken dat er een tijd is aangebroken waarin de kracht van samenwerken bepalend kan zijn voor succes.

De kracht van samenwerken; kennis delen, van elkaars vakgebied leren en profiteren, met elkaar sparren, samen op trekken en netwerken met en voor elkaar inschakelen. Daarvoor moet je elkaar wel weten te vinden, bereid zijn om eigen kennis en netwerken te delen, elkaar vertrouwen en elkaar iets gunnen.

In ons geval dus samenwerking in communicatie, redactie, vormgeving, fotografie, film en af en toe een campagne, actie, tentoonstelling of evenement.